Technisch machinebediener kunststof | 2 ploegen

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Oostkamp

Regime

2 Ploegen

Als technisch operator in de afdeling molding ben jij de held achter de spuitgietmachines! Je speelt een cruciale rol in het bedienen en instellen van de machines, en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Met jouw expertise en passie voor kunststofverwerking maak je het verschil.

Wat ga je doen?

Je bent de baas over het productieproces en zorgt ervoor dat het eindproduct perfect van de band rolt. Zelfs als er een probleem optreedt, deins jij niet terug. Je analyseert de situatie en stuurt bij waar nodig.

Kwaliteit is jouw middle name. Je controleert nauwkeurig de geproduceerde delen, zodat we onze kwaliteitsgarantie kunnen waarmaken. En als er een nieuw product geproduceerd moet worden, ben jij de held die het productieproces omstelt en ervoor zorgt dat het nieuwe product snel van de band kan rollen!

Waar ga je werken?

Hier in ons bedrijf ontwikkelen en vervaardigen samen met ongeveer 700 medewerkers elektromechanische componenten voor de automobielsector (o.a. connectoren en inductieve systemen voor toepassingen in de auto-elektronica). Zo maken we o.a. de behuizing van de ABS/ESP-regeling in een auto, wheel speed sensoren, een waterpomp stator, onderdelen voor stuurbekrachtigingsystemen, ....

Kom jij samen met ons deel uitmaken van de toekomst?

Waarom is dit iets voor jou?

Heb jij een technisch diploma op zak? Geweldig! Maar het is ook belangrijk dat je:

  • een teamplayer bent die helder en duidelijk communiceert, zodat het proces altijd vlot kan blijven lopen.
  • Orde en netheid zijn voor jou vanzelfsprekend, en je gaat altijd voor een "spik en span" omgeving.
  • Kunststofverwerking is een echte passie voor jou!

Wat biedt jouw werkgever?

Natuurlijk is de boeiende en uitdagende job al een groot pluspunt. Maar daar stopt het niet:

  • We bieden een contract van onbepaalde duur aan, omdat we graag op lange termijn denken.
  • Werken bij ons betekent werken in een aangename werkomgeving waar teamwork centraal staat.
  • En als je jouw job helemaal onder de knie hebt, bieden we tal van opleidingsinitiatieven en interne doorgroeimogelijkheden aan. Bij ons kan je blijven groeien!
  • Natuurlijk zorgen we ook voor een competitieve verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.
  • En met ons systeem van verlonen kan je zelfs een stukje loon inruilen voor een voordeel naar keuze, zoals fietsleasing of autoleasing.
En alsof dat nog niet genoeg is, zijn we ook nog eens vlot bereikbaar dankzij onze ligging op het snijpunt van de E40 en de E403. Dus geen stress in de file!

Ref: 087041

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact