Technieker Machine Hout - Oostende

Je vindt deze job in: Talent in techniek Elektriciteit Onderhoudselektricien

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Oostende

Regime

Dag

Ben jij een techneut in hart en nieren die geen uitdaging uit de weg gaat? Hou je van een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze functie als Onderhoudstechnicus echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

- Onderhoud van CNC Machines en Geautomatiseerde Lijnen: Jij zorgt ervoor dat onze machines altijd op volle toeren draaien.
- Defecten en Storingen: Of het nu om mechanische of elektrische problemen gaat, jij weet raad en grijpt snel en efficiënt in.
- Procesverbeteringen en Innovaties: Je draagt actief bij aan procesverbeteringen en de ontwikkeling van nieuwe technologieën.
- Beheer van Wisselstukken en Inventaris: Je houdt ons magazijn tiptop in orde en helpt mee met de inventarisatie.
- Samenwerking met Leveranciers: Je werkt nauw samen met de technische medewerkers van onze leveranciers om de beste oplossingen te vinden.

Waar ga je werken?

Ons bedrijf gevestigd in het prachtige Oostende, is een toonaangevend bedrijf in de hout- en bouwsector. Met jarenlange ervaring en een sterke focus op duurzaamheid en innovatie, bieden we hoogwaardige houtoplossingen voor diverse bouwprojecten. Ons team van gepassioneerde professionals werkt dagelijks aan het leveren van topkwaliteit en klantgerichte service. Bij ons staat vakmanschap en betrouwbaarheid centraal, en samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Opleiding en Ervaring: Heb je minimaal een diploma of getuigschrift van het technisch secundair onderwijs (TSO of BSO) of ben je gelijkwaardig door ervaring met voldoende kennis van mechanica? Of misschien heb je een Bachelor Diploma Elektromechanica? Dan ben jij degene die we zoeken! Ook als je net bent afgestudeerd, moedigen we je aan om te solliciteren.
  • Teamspeler en Zelfstandig Werker: Je functioneert uitstekend zowel zelfstandig als in een team. Flexibiliteit is jouw tweede natuur.
  • Communicatieve Vaardigheden: Je kunt vlot communiceren in het Nederlands.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Technologisch Boeiende Werkomgeving: Werk met de nieuwste technologieën in een innovatieve omgeving.
  • Prioriteit voor Veiligheid, Milieu en Kwaliteit: Een veilige, milieuvriendelijke werkplek waar kwaliteit voorop staat.
  • Contract van Onbepaalde Duur: Zekerheid met een vast contract.
  • Marktcompetitief Salaris op basis van jouw ervaring.
  • Rijke Extra's: Profiteer van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, verzekering,... 

Ref: 085728

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact