Plaatser ramen en deuren schrijnwerk

Je vindt deze job in: Talent in techniek Houtbewerking Schrijnwerker

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Izegem

Regime

Dag

Heb je feeling met aluminium
Sta je te popelen om ramen en deuren te plaatsen en klanten gelukkig te maken? 
Is nauwkeurigheid jouw tweede naam en streef je altijd naar een perfecte afwerking?
Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn een modern familiebedrijf met een sterke focus op vakmanschap, waar jij op mooie werven werkt met high-end producten. Klinkt goed, toch?
Contacteer ons gerust op het nummer: 051/ 27 55 75 of stuur ons een mailtje op ons e-mailadres techniek.roeselare@vindeenjob.be 

Wat ga je doen?

Hoe ziet jouw dag eruit als plaatser? 

  • Je gaat aan de slag op de werf waar je instaat voor het plaatsen van ramen en deuren in aluminium-PVC volgens de instructies van de klant en de bouwtekeningen en je werkt het schrijnwerk tot in de puntjes af. 
  • Je plaatst screens, rolluiken, vliegenramen, ... 
  • Je werkt elk project netjes af, denkt mee in oplossingen en geniet van het gevoel van voldoening na een geslaagde dag. 

Waar ga je werken?

Deze KMO is een toonaangevend producent van stijlvolle outdoor ruimtes, ramen en deuren in aluminium. Met onze innovatieve high-end projecten richten we ons tot het hoger marktsegment, dit zowel voor nieuwbouwwoningen als verbouwingen. In onze sublieme showroom en productieruimte van maar liefst 3000 m2 worden jaarlijks honderden projecten verkocht en geproduceerd.

Dankzij onze technische kennis, onze persoonlijke aanpak en een geavanceerd machinepark, kunnen we onze klant uiterst kwalitatief maatwerk aanbieden. Daarnaast kan je rekenen op een professionele plaatsing door een goed opgeleid team. 

Vorig jaar vierde deze KMO haar 45ste verjaardag, een nieuwe mijlpaal voor dit familiebedrijf dat nog vol ambitieuze goeiplannen zit voor de toekomst. Wil je ook deel uitmaken van dit groeiverhaal?

Waarom is dit iets voor jou?

Wat vragen wij van jou?

  • Ervaring in aluminium schrijnwerk.
  • Oog voor detail en liefde voor het vak.
  • Rijbewijs B en een goede kennis van de Nederlandse taal.

Wat biedt jouw werkgever?

Wat hebben wij je te bieden: 

  • Wij bieden een vast contract voor onbepaalde duur binnen een familiebedrijf met grote naamsbekendheid en high-end projecten.
  • Aantrekkelijk loon in het paritair comité bouw (PC124) +€20,00
  • Werken met moderne tools en voldoende technische ondersteuning.
  • Je krijgt de kans om zelf te beslissen met welk merk werkmateriaal je het leifst aan de slag gaat. 
  • Een uitdagende en gevarieerde job met flexibele werkuren, de bijhorende verantwoordelijkheden en vele sociale contacten.
  • Een team van ervaren en toffe collega's met regelmatig een drink of teambuildingactiviteit.

Ref: 090035

Klaar om de handen uit de mouwen te steken? Solliciteer vandaag nog en wie weet, heb jij binnenkort die job die echt bij jou past! Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact