Plaatser Glas - Schrijnwerker

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Monteur

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Brugge

Regime

Dag

Plaatser van Balustrades en Glazen Constructies

Ben jij een vakman met ervaring in de glassector of als schrijnwerker en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken! Als Plaatser van Balustrades en Glazen Constructies werk je mee aan verschillende projecten door heel West-Vlaanderen, waarbij vakmanschap, samenwerking en nauwkeurigheid centraal staan.

Wat ga je doen?

  • Plaatsen van balustrades.
  • Installeren van glazen binnenbeglazing, glazen deuren, spiegels en douchewanden.
  • Plaatsen van dubbel glas.
  • Werken met een team van collega’s, waarbij goede communicatie essentieel is, vooral bij het tillen van zware glaswanden tot wel 400 kg.

Waar ga je werken?

Met meer dan 75 jaar ervaring in onze specifieke sector, zijn we een gevestigde naam in Knokke en Brugge! Ons familiebedrijf wil steeds uitblinken op vlak van kwaliteit, vakmanschap en prijszetting. Onze service en klantgerichtheid is voor ons van het grootst belang. Voor ons gaat het om meer dan enkel glashandel, het gaat om expertise en dromen realiseren. 
Kom jij meewerken aan ons succesverhaal? 

Waarom is dit iets voor jou?

We zijn op zoek naar een ervaren kandidaat die weet wat het is om hard te werken en die het team naar een hoger niveau kan tillen. Schoolverlaters zijn helaas niet wat we nu zoeken; we hebben iemand nodig die direct aan de slag kan en de nodige kennis en ervaring meebrengt. Ervaring specifiek met glas is een gigantische troef. Daarnaast is het beschikken over een rijbewijs B ook een enorm voordeel. 

Klaar om deel uit te maken van een gedreven team dat kwaliteit levert en dagelijks werkt aan mooie projecten?

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een familiaal en klein, maar super hecht team waar je niet alleen meedraait, maar ook af en toe de kans krijgt om het voortouw te nemen. Dit zorgt voor een gezellige werksfeer, met allerlei leuke extra's zoals:

  • Normale daguren: Je start om 7 of 8 uur, zonder ellenlange werkdagen van 12 uur.
  • Teambuildings: Regelmatig doen we iets leuks samen, zoals bowlen, karten of genieten van pizza en bier om de vakanties goed in te zetten.
  • Een mooi loon volgens het paritair comité van de bouw.
  • Maaltijdcheques.
  • Ecocheques van €100 per jaar.
Klinkt goed, toch?

Ref: 087176

We kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen! Stuur snel je gegevens door en maak deel uit van ons team!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact