Orderpicker

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Losse arbeider

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Kortrijk

Regime

Dag

Ben je op zoek naar een uitvoerende job waarbij je direct aan de slag kunt zonder veel administratief werk? Wij zijn een klein bedrijf met korte lijnen en eenvoudige structuur. Voor ons magazijn zoeken we een nauwkeurige en gemotiveerde Orderpicker. Ervaring is niet nodig, wij zorgen voor een volledige opleiding op de werkvloer!

Op dit moment werken we nog in Kortrijk, maar we verhuizen begin 2025 naar Ieper!

Wat ga je doen?

Je taken bestaan uit het verzamelen van bestellingen, het verwerken van seizoensproducten en het klaarzetten van goederen voor verzending. Je helpt ook mee om het magazijn overzichtelijk en netjes te houden.

Waar ga je werken?

We werken in een klein team, waar iedereen elkaar kent en de zaakvoerder altijd aanspreekbaar is. Je zult deel uitmaken van een stabiele en aangename werkomgeving. 
Op dit moment werken we nog in Kortrijk, maar we verhuizen begin 2025 naar Ieper!

Waarom is dit iets voor jou?

Ben jij praktisch ingesteld, nauwkeurig en kun je omgaan met zowel drukke als rustige periodes? Solliciteer dan nu en word onze nieuwe orderpicker!

Wat biedt jouw werkgever?

Wat bieden we jou? Een praktische job met opleiding en begeleiding, zonder dat je veel ervaring hoeft te hebben. Daarnaast bieden we flexibele werkuren in een 40-urenstelsel met 12 ADV-dagen. Er is zelfs de mogelijkheid om 9 uur per dag te werken en de 5e dag thuis te zijn, mits er iemand aanwezig is. Je krijgt maaltijdcheques en je verlof kun je vrij inplannen.

Ref: 090028

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact