Orderpicker

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Losse arbeider

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Kortrijk

Regime

Dag

Ben jij een nauwkeurige en enthousiaste teamspeler die zorgt voor een vlotte afhandeling van bestellingen? Sluit je aan bij ons als Orderpicker! Wij bieden een dynamische, internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei en een aantrekkelijk pakket aan voordelen.

Wat ga je doen?

  • Je analyseert dagelijks de productiebons en verzamelt de benodigde onderdelen.
  • De gepickte onderdelen worden gecontroleerd door onze kwaliteitscontroleur en toegevoegd aan de klantbestellingen.
  • Verantwoordelijk voor het verpakken van de onderdelen en het voorzien van de juiste labels.
  • Je zorgt voor een opgeruimde en gestructureerde werkomgeving.
  • In drukke periodes ben je bereid om tijdelijk in de productieafdeling te werken.

Waar ga je werken?

Deze onderneming is een productiebedrijf actief binnen het ontwikkelen van modulaire systemen voor internationale klanten. Je kan jouw vindingrijkheid ten volle ontwikkelen in deze internationale, technisch - creatieve werkomgeving met dynamische collega's.

Waarom is dit iets voor jou?

Je behaalde een diploma van het secundair onderwijs. Een eerste ervaring in een gelijkaardige functie als orderpicker is een pluspunt. Je blinkt uit in het nauwkeurig verzamelen en tijdig gereedmaken van bestellingen. Oog voor detail en structuur typeren jou zodat picking lijsten vlot verwerkt worden. Teamwork makes the dream work! Je werkt nauw samen met collega’s maar je kan ook zelfstandig werken wanneer nodig.

Wat biedt jouw werkgever?

We bieden je een vaste job met veel uitdaging in een snel groeiende en internationale organisatie. Een stimulerende verloning aangevuld met een gevarieerd pakket aan extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, hospitalisatieverzekering, uitgebreid kledijpakket en de mogelijkheid tot fietsleasing. We hechten veel belang aan een gezonde work-life balance, daarom is er in het atelier een flexibel dagregime. Daarnaast werken we in een 40-urenstelsel, waardoor je van 12 extra verlofdagen kan genieten. Ruimte voor initiatief, innovatie en opleidingsmogelijkheden zodat je steeds kan blijven groeien in jouw job. Een open bedrijfscultuur waar innovatie en klantgericht denken bovenaan staan. Talloze activiteiten om de teamsfeer te versterken: Pingpong, pool, tafelvoetbal, teambuildings, personeelsfeesten en een eigen AventTeam dat geregeld leuke activiteiten organiseert.

Ref: 089617

Solliciteer nu en bel ons op 056 24 80 50!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact