Operator Technieker Mechanica Machine

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Oostende

Regime

Dag

Ben jij een gedreven technicus met een passie voor mechanisch onderhoud? Wil je bijdragen aan een duurzame toekomst door te werken aan een afvalenergiecentrale? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!
Jouw rol:
Als Mechanisch Onderhoudstechnicus ben je verantwoordelijk voor het mechanisch onderhoud van onze afvalenergiecentrale. Je werkt voornamelijk in dagdienst, maar je bent ook bereid om een beperkt aantal dagen per jaar in een volcontinu ploegenstelsel te werken voor de bediening van de centrale.

Wat ga je doen?

  • Preventief Onderhoud: Je draagt bij aan ons preventief onderhoudsprogramma en zorgt ervoor dat de installaties in optimale staat blijven.
  • Probleemoplossing: Bij storingen en problemen ben jij degene die snel en efficiënt ingrijpt. Je analyseert de situatie en komt met passende oplossingen.
  • Uitvoeren van Diverse Onderhoudswerken: Afhankelijk van jouw kennis en expertise voer je diverse onderhoudswerken uit aan de installaties.
  • Bediening van de Centrale: Gedurende enkele dagen per jaar werk je in een volcontinu ploegenstelsel voor de bediening van de afvalenergiecentrale.

Waar ga je werken?

Ons bedrijf, gevestigd in het prachtige Oostende, is een toonaangevend bedrijf dat zich inzet voor duurzame afvalbeheeroplossingen. Met een sterke focus op innovatie, veiligheid en milieubescherming, spelen we een cruciale rol in het omzetten van afval in energie. Ons team van gedreven professionals werkt dagelijks aan technologieën die niet alleen de regio, maar ook de toekomst duurzamer maken. Sluit je aan bij ons en draag bij aan een schonere wereld!

Waarom is dit iets voor jou?

  • Technische Kennis: Je hebt een opleiding in een technische richting en ervaring met mechanisch onderhoud.
  • Probleemoplossend Vermogen: Je hebt een analytische geest en bent goed in het oplossen van technische problemen.
  • Flexibiliteit: Je bent bereid om een beperkt aantal dagen per jaar in een volcontinu ploegenstelsel te werken.
  • Teamspeler: Je werkt graag samen in een gedreven team en bent communicatief sterk.

Wat biedt jouw werkgever?

Bij ons krijg je meer dan zomaar een baan. Wij bieden jou een werkplek waar technologie en innovatie centraal staan. Hier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een boeiende en vooruitstrevende omgeving.

Wat kun je verwachten?

  • Topprioriteit voor Veiligheid, Milieu en Kwaliteit: Jouw werkplek is niet alleen technologisch interessant, maar ook veilig en milieubewust.
  • Contract van Onbepaalde Duur: Zekerheid vanaf dag één met een bediendencontract voor onbepaalde duur.
  • Marktcompetitief Salaris: Een aantrekkelijk salaris tussen de €2.700 en €4.000, afhankelijk van jouw relevante ervaring.
  • Rijke Extra's: Geniet van een breed scala aan extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, een kerstpremie, gratis openbaar vervoer of een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, een gevarenpremie, een volledige eindejaarspremie, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een functioneringstoelage.
  • Balans Werk en Privé: Wij hechten veel waarde aan jouw werk-privébalans.
  • Riant Verlof: Geniet van minimaal 31 verlofdagen, 11 ADV-dagen en 4 extra feestdagen per jaar.
Bij ons ben je verzekerd van een uitdagende en plezierige werkomgeving waar jouw welzijn voorop staat. Kom bij ons en bouw mee aan een duurzame toekomst!

Ref: 087910

Bij ons ben je verzekerd van een uitdagende en plezierige werkomgeving waar jouw welzijn voorop staat. Kom bij ons en bouw mee aan een duurzame toekomst!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact