Monteur Machine - Metaal Sector

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Monteur

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Brugge

Regime

Dag

Hey techniekfanaat! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij een bedrijf waar innovatie en teamwork hand in hand gaan? Hier maken we de meest geavanceerde verpakkingsmachines en we zijn op zoek naar een dynamische Mechanisch Monteur om ons team te versterken. Heb je een passie voor techniek en hou je van sleutelen aan machines? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

Als Mechanisch Monteur ben jij de held van de mechanische montage en voormontage van onze verpakkingsmachines. Na de toewijzing van een machine door de planningsafdeling, start je met een check-up van de stuklijsten om ervoor te zorgen dat je alles bij de hand hebt. Eventuele tekorten geef je door aan het magazijn. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag met de montage van het frame en de modules, met behulp van uitvoerbladen, 3D-tekeningen en handleidingen.

De montagetijd van een machine varieert tussen de 32 en 112 uur, en wanneer je klaar bent met de mechanische opbouw, zorg je voor de montage en aansluiting van de pneumatische onderdelen. De elektrische montage en het testen van de machines worden door een ander team opgepakt, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw specialiteit.

Je komt terecht in een hecht team van ongeveer 12 collega's. Samen werk je in werkcellen van twee, en afhankelijk van je ambitie, ervaring en competenties kun je snel meer verantwoordelijkheden krijgen.

Waar ga je werken?

Hier maken we innovatieve verpakkingsmachines die overal ter wereld het verschil maken. Ons team bestaat uit gepassioneerde vakmensen die elke dag streven naar perfectie. Om onze groei voort te zetten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Mechanisch Monteur om ons team te versterken.


Waarom is dit iets voor jou?

  • Een enthousiaste monteur met een passie voor techniek.
  • Ervaring met mechanische montage; kennis van verpakkingsmachines is een pluspunt.
  • Vaardig in het lezen van technische tekeningen en 3D-modellen.
  • Nauwkeurig en oog voor detail.
  • Een teamplayer met een positieve werkhouding.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Innovatief en gedreven: Bij ons gebeurt altijd iets nieuws en spannends!
  • Internationaal, met een familiaal karakter: We opereren wereldwijd, maar blijven hecht en persoonlijk.
  • Jouw ontwikkeling staat centraal: Of je nu deelneemt aan de Academy of externe trainingen volgt, wij helpen je groeien.
  • Opstartuur mag je kiezen: Start je dag tussen 07.30 en 08.30 uur en werk 8,5 uur, thuis of op kantoor. Op vrijdag kun je al om 14.00 uur het weekend beginnen en de avondspits vermijden!
  • Aantrekkelijk salaris en voordelen: Een beloning die past bij je ervaring, aangevuld met mooie extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, 32 verlofdagen, winstbonus,...).
  • Mogelijkheid tot fietsleasing.
  • Geweldige werksfeer: Collega’s die je dag opfleuren en een omgeving waarin je met plezier werkt!

Ref: 084447

Ben jij de mechanisch monteur die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact