Monteur

Je vindt deze job in: Talent in techniek Elektriciteit Kableur

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Wingene

Regime

Dag

Wij zoeken een monteur die op verplaatsing montagewerken en laswerken zal uitvoeren. In het weekend ben je altijd thuis! 

Wat ga je doen?

Als TIG-Lasser / Monteur heb je heel gevarieerde dagen, dit zowel op de werven (70%) als in het atelier (30%): Werven: Jij bent iemand die zich graag verplaatst en aan de slag gaat op onze werven. Hier ben jij, samen met je collega's, verantwoordelijk voor het installeren van onze machines op de site van de klant (montage & laswerk). Dagwerk. Uitslapen komt voor, maar is eerder zeldzaam

Waar ga je werken?

Wij zijn gespecialiseerd in engineering en gespecialiseerde machinebouw op maat voor de procesindustrie in RVS en staal. Het bedrijf heeft een ruime ervaring in het ontwerpen, produceren en implementeren van individuele machines tot volledige productielijnen in verschillende sectoren.

Waarom is dit iets voor jou?

Je hebt ervaring als TIG-lasser en / of monteur of kan ons echt overtuigen door jouw positieve werkgoesting. (meer ervaring geven je CV natuurlijk bonuspunten!) Je bent flexibel naar werkinhoud toe en steekt graag de handen uit de mouwen. Je werkt graag zelfstandig en in teamverband. Je hebt geen fysieke klachten. Je bent betrouwbaar. Je woont dicht bij de site. Niemand wil lang in de wagen zitten toch!
Je beschikt over een rijbewijs B 

Wat biedt jouw werkgever?

Dagwerk
12 extra verlofdagen
Mooi uurloon
Maaltijdcheques + Ecocheques
Snelle opstart 

Ref: 082228

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact