Machinebediener Installatie Recyclage

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Oostende

Regime

Dag

Ben jij klaar om jouw elektrische vaardigheden in te zetten voor een duurzamere toekomst? Wil je werken in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is? Word lid van ons team en zorg ervoor dat onze huisvuilverbrandingsinstallatie tijdens de dagdienst soepel blijft draaien!

Bij ons werk je binnen een officiële overheidsinstantie en geniet je van uitstekende arbeidsvoorwaarden en een stabiele, maar dynamische werkomgeving.

Wat ga je doen?

  • Onderhoudsheld: Benut jouw expertise om diverse onderhoudstaken uit te voeren en werk mee aan een preventief onderhoudsprogramma.
  • Probleemoplosser: Analyseer problemen en vind slimme oplossingen voor onze moderne verbrandingsmachines.
  • Allrounder: Bedien, onderhoud en stel onze geavanceerde machines in na een uitgebreide opleidingsperiode.
  • Teamspeler: Maak enkele dagen per jaar deel uit van ons volcontinu ploegenstelsel om onze afvalenergiecentrale te bedienen, terwijl je meestal in dagdienst werkt.

Waar ga je werken?

Ons bedrijf is gevestigd in het prachtige Oostende, waar we met negen gemeenten samenwerken om innovatieve oplossingen te bieden voor afvalbeheer en recycling. Veiligheid, milieu en kwaliteit staan bij ons voorop. We streven voortdurend naar vooruitgang en geloven in de kracht van samenwerking en innovatie om onze impact op het milieu te minimaliseren en onze gemeenschap te ondersteunen.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Opleiding of ervaring: Je hebt een diploma technisch secundair onderwijs (TSO of BSO) of gelijkwaardige ervaring met een solide kennis van elektriciteit, of een bachelor diploma Elektromechanica. Pas afgestudeerden zijn ook welkom!
  • Team- en solospeler: Je functioneert goed zowel zelfstandig als in een team.
  • Taalvaardig: Je spreekt vloeiend Nederlands.
  • Fysiek sterk: Je bent geschikt voor een industriële omgeving.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Goed salaris: Een competitief salaris tussen €2.700 en €3.900, afhankelijk van je ervaring.
  • Veel extra's: Maaltijdcheques, ecocheques, kerstpremie, gratis openbaar vervoer woon-werk of fietsvergoeding, gevarenpremie, eindejaarspremie (100% van bruto maandwedde), hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een functioneringstoelage.
  • Vrije tijd: Een uitstekende werk-privébalans met minimaal 31 verlofdagen + 11 ADV-dagen + 4 extra feestdagen.

Ref: 087898

Wil jij samen met ons het verschil maken? Laat je passie en vaardigheden zien! Bezorg ons vandaag nog je CV en we zullen spoedig contact met je opnemen.

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact