Elektricien woningbouw.

Je vindt deze job in: Talent in techniek Elektriciteit Elektricien (residentieel/industrieel)

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Heb je een elektrisch diploma of ervaring op zoek en heb je nood aan een nieuwe uitdaging? 
Heb je een elektrisch diploma of ben je een ervaren stroommeester op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je altijd al willen werken bij een bedrijf waar humor en werkplezier samenkomen? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Als onze residentiële elektricien ben jij degene die nieuwbouw- en renovatiewoningen verlicht met jouw elektriciteitskunsten en sanitair magische krachten geeft. Je begint elke dag om 06:00 uur (ja, we weten het, vroeg uit de veren!) en bent in de namiddag klaar om te genieten van je vrije tijd. Je werkterrein bevindt zich in het mooie West-Vlaanderen en soms zelfs in het avontuurlijke noorden van Frankrijk. Je werkt in een dynamisch duo, soms met de grote baas zelf en soms met een andere topcollega.

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een stabiel, klein bedrijf met een fantastische werksfeer. Hier doe je proper werk dat fysiek niet te zwaar is, zodat je energie overhoudt voor de belangrijke dingen in het leven. Je werkt rechtstreeks samen met de zaakvoerder en komt regelmatig bij hem thuis over de vloer voor een babbel en een kop koffie (of thee, als dat meer jouw ding is).

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je spreekt uitstekend Nederlands, zodat je grappen goed overkomen.
  • Je hebt een rijbewijs B, zodat je niet elke dag op de fiets hoeft te komen.
  • Je hebt een goede tot zeer goede kennis van elektriciteit (en een beetje magie).
  • Je bent bereid vroeg te starten, omdat de ochtendstond goud in de mond heeft (en stroom in de kabels).

Wat biedt jouw werkgever?

Wij bieden jou een vaste job met de zekerheid van werk (en stroom!). Je komt terecht in een gezellig, klein familiebedrijf waar werken altijd een plezier is. Je werkt binnen het paritair comité van de bouw, met alle voordelen van dien (bouwzegels, vast verlof, ...). Daarnaast beloven we je dat de werkplek altijd stroomvol gezelligheid is.

Ref: 089174

Klinkt dit als de elektrische uitdaging die jij zoekt? Bel ons dan snel op 057 22 11 11 en laten we samen de vonk overslaan!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact