Begin je dag met het opstarten van de productielijn. Stel de parameters in afhankelijk van het type bier dat gebrouwen wordt.
Wissel van bier of verpakking door machines aan te passen, zowel mechanisch als elektrisch.
Bewaak de productielijn om constante kwaliteit te garanderen en grijp in bij eventuele storingen.
Voer basis onderhoud uit en reinig de werkpost en machines aan het einde van je dienst. Op vrijdag vindt er een volledige reinigingsdag plaats.
Wat maakt jou de geknipte kandidaat?
Ervaring met of interesse in techniek.
Fysiek werk schrikt je niet af.
Je spreekt en begrijpt Nederlands goed.
Je bent een teamplayer die bereid is om bij te springen waar nodig en duidelijk communiceert met collega’s.
Wat biedt jouw nieuwe werkgever?
Loon naar gelang ervaring
Maaltijdcheques
Ecocheques
Hospitalisatieverzekering
2-ploegen (ochtendploeg van 5:00-13:30 en namiddagploeg van 13:00-21:30). Op vrijdag werk je van 6:00-12:00 of 12:00-18:00. Vroeger weekend!
Regelmatig teambuilding activiteiten zoals het sinterklaasontbijt en nieuwjaarsreceptie.
Een uitgebreide opleiding van een jaar waarin je alle kneepjes van het vak leert.
Dit familiebedrijf brouwt karakterbieren volgens authentieke recepten, op traditionele wijze maar met toepassing van de modernste technieken. Ze hoopt dit nog vele generaties te doen.