Verwerken van grondstoffen en uitvoeren van het brouwproces.
Beheren van het gistings- en lageringsproces.
Filtreren van de bieren voor de juiste kwaliteit.
Onderhouden en reinigen van de brouwinstallaties.
Zorgen voor de continuïteit van het brouwproces
Wat maakt jou de geknipte kandidaat?
Grote interesse in bieren.
Bachelor diploma in biochemie of biotechnologie.
Ervaring met werken in een geautomatiseerde omgeving; technische interesse en kennis zijn een troef.
Oog voor kwaliteit en nauwkeurigheid.
Kan zelfstandig werken
Flexibel naar werkuren (2-ploegensysteem en dagdienst, op termijn mogelijk 3-ploegen/nacht)
Wat biedt jouw nieuwe werkgever?
Een uitdagende functie binnen een familiale en onafhankelijke KMO in volle expansie.
Een competitief en motiverend salaris.
Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, echocheques en hospitalisatieverzekering.
De kans om je te vestigen binnen een groeiend team.
Interne opleidingen
Dit familiebedrijf brouwt unieke bieren op basis van authentieke recepten, waarbij traditionele brouwmethodes worden gecombineerd met de nieuwste technologieën.